Jerky? Proč zrovna budeme dělat Jerky a k tomu Jihočeské? Odpověď je jednoduchá na zahraničních cestách jsme tento výrobek potkávali a u nás se vyskytoval v takové míře asi jako šafrán na loukách. Víme, jak se poslední dobou rozrůstá trend ve zdravé výživě, zdravém životním stylu, turistice, fitness, atd. Tak jsme si řekli, že chceme vyrábět produkt, který má k výše jmenovanému blízko a v roce 2011 padla volba na sušené maso Jihočeské Jerky.
A jihočeské proto, že jsme chtěli udělat regionální potravinu a brát surovinu pro výrobu od místních dodavatelů a tím i podporovat český chov a lokální rodinné firmy a malé farmáře. Zúčastnili jsme se i několika regionálních potravinářských soutěží, abychom podpořili kvalitu a hodnotu našeho výrobku, kde se nám podařilo získat mnoho regionálních ocenění, o kterých se můžete dozvědět více na našich stránkách.
Nejsme žádná korporace či člen nějaké velké skupiny, ale jsme rodinná firma o pár zaměstnancích, která se snaží zákazníkům nabídnout to nejlepší, co umí vyrobit. Výroba probíhá v Mostkách u Kaplice, kde je veškeré zázemí pro výrobu sušeného masa Jihočeské Jerky. Veškerá výroba probíhá ručně od počátku připravy suroviny, krájeni, vážení a balení s následnou výstupní kontrolou kvality . Od doby kdy jsme výrobu sušeného masa začali, se počty prodaných kusů jenom zvyšují, a to je důkaz i pro nás od Vás, že děláme smysluplnou věc, kterou oceníte hlavně Vy, naši zákazníci. Děkujeme Vám